TONIN ENSIMMÄINEN PAKUREISSU

Tonin piti alunperin lähteä meidän mukana kuukauden pakureissulle Eurooppaan toissakesänä. Toni kuitenkin sairastui keväällä muutama kuukausi ennen matkaa, joten päädyttiin jättämään hänet silloin kotiin. Päätettiin lähteä Tonin kanssa Turun saaristoon rengasreitille, josta kirjoittelinkin jo tuolloin koostejutun. Sittemmin Toni on päässyt mukanamme jo Norjaan asti, mutta mites se ihan ensimmäinen reissu meni? Ensinnäkin Tonin eräilystä voi lukea jutun täältä ja vaikka telttailu meneekin jo hyvin niin autoilussa on omat haasteensa. Niin ja vinkit koiran kanssa retkeilyyn löytyvät tuosta linkin takaa myös, pätevät hyvin myös autoiluun.

Toni on tottunut kulkemaan autossa ja yleensä nukkuu ajomatkat, hän ei kuitenkaan ole tottunut siihen, että autossa hengaillaan ja nukutaan. Tästä syystä heti auton pysähdyttyä piti päästä ulos eikä tyyppiä hirveän helposti saanut autoon takaisin ilman suostuttelua. Toni on myös sellainen koira, että aina pitää olla siellä missä muutkin, joka tarkoittaa ihan kaikkea puskapissasta ruuanlaittoon. Aikansa ottikin, että Toni tajusi pakettiautoilun idean. Tilannetta helpottamaan otettiin kotoa pakuun Tonin oma sänky ja muita omia tavaroita, jotka haisivat tutuilta. Ruokaa ja herkkutikkuja varattiin myös reilusti yli tarpeen. Ensimmäinen vuorokausi taisi kokonaisuudessaan mennä sekoillessa ympäriinsä, mutta seuraavana päivänä meininki rauhottui jo huomattavasti. Toni taisi vain lopulta hyväksyä kohtalonsa. 

TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE TURUN SAARISTON RENGASTIE IMG_6233