TÄSSÄ ON HYVÄ

Pystyn listamaan monia hetkiä elämästä kun on tuntunut niin sairaan hyvältä, että olen luullut pakahtuvani onneen. Tiedättekö sellainen tunne rinnassa ja mahassa joka tekisi mieli huutaa ulos, kiljua onnesta. En kuitenkaan muista, että kukaan aikaisemmin olisi saanut sen olon mulle aina vain tunnista, päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Ihmistä joka ei kyllästytä, joka ei ärsytä, josta ei saa tarpeekseen, jonka pelkkä katsominen saa pakahtumaan. 

Tuo samainen tyyppi tuo kukkia ilman syytä, siirtyy ruokapöydässä viereen koska vastapäätä on liian kaukana, saa ihmismassassa kaikki muut katoamaan ympäriltä ja saa minut tuntemaan itseni täydelliseksi ja kokonaiseksi. Tyyppi jonka kanssa voi tanssia kotona ilman syytä, joka herättää yöllä vain koska haluaa kertoa sinulle kuinka rakastaa, saa aikaan saman tunteen kuin vuoristoradan jännittävin kohta, ripustaa kanssasi riippumaton parvekkeelle jouluaattona ja tekee kanssasi kaiken pöhkön mitä ikinä keksitkään. Tyyppi joka ostaa joululahjaksi albumin, jossa lukee "meidän ensimmäinen valokuva-albumi" ja tiedät ettei se tule olemaan viimeinen. Tuo kyseinen tyyppi tekee mut tällä hetkellä niin järjettömän onnelliseksi, että tekisi mieli kiljua ihan koko ajan. Tässä on hyvä.

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled