TULEVAN SEIKKAILIJAN HUONE

Lastenhuone on vihdoin valmis, joten ajattelin jakaa tänne muutaman kuvan siitä. Voi olla, että tässä jatkuu pieni postaustauko, mutta se on nyt varmasti ihan ymmärrettävää, koska ajatukset ovat aikalailla tässä tulevassa perheenlisäyksessä. Täällä on tosiaan kaikki valmista ja nyt vaan odotellaan milloin tyyppi päättää tulla maailmaan. Pikkasen jännittää, mutta ei ole mikään paniikki päällä, aika rauhallisin ja odottavaisin mielin ollaan. Tosiaan olen itse ommellut ja askarrellut aika paljon kaikkia juttuja vauvalle. Ompelin reunapehmusteen, lakanat, kauratyynyt itselleni, viirinauhan, leluja, tein mobilen, vaunulelun, tuttinauhoja ja kaikenlaista pientä. Kunnostetettiin myös itse lipasto ja löydettiin nettikirppikseltä vanha rottinkisänky missä on renkaat alla. Sänkyä voi sitten siirrellä meidän makuuhuoneen ja tämän lastenhuoneen välillä tai heijata edestakas kämppää sitten tarvittaessa.

Haluttiin aika neutraaleja värejä huoneeseen, eikä vieläkään paljasteta kumpi sieltä on tulossa. Kuvissa näkyy toi meidän niin sanottu "työnimi", joka on Mooses ollut ihan alusta asti siitä hetkestä kun saatiin itse tietää raskaudesta. Halusin hoitotasoksi tuollaisen ihanan korin jossa voi sitten pukea vauvaa, kun kaikki vaatteet löytyvät alapuolelta lipastosta. Meillä on erikseen vielä kylpyhuoneessa pyykinpesukoneen päällä vesipisteen lähellä oleva hoitotaso missä voi sitten vaihtaa vaippoja ja hoitaa pesuhommia. 

Punotun hoitotason tilasin Mini Aislingilta, jos joku muukin siitä innostui. Muuten kaikki onkin itsetehtyä tai kirppareilta metsästettyä. Tästä tuli jotenkin niin meidän henkinen, etten kestä. Monia matkajuttuja on päätynyt myös mukaan kuten Jenkeistä kansallispuistokortit tauluksi ja unisieppari mobileen, Kanadasta otetusta valokuvasta peurataulu, vaatteita ja tekstiileitä Islannista, Norjasta, Kroatiasta sekä tietty Suomesta. Uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa. Hyvin on kaikki tavarat saatu mahtumaan vaikka meidän asunto ei mikään valtava olekaan ja tosiaan nyt vaan jännityksellä odotetaan.

VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE VAUVAN HUONE