TURISTILOMAKOHDE HAUSSA

Muistelin matkaani Thaimaahan jonne lähtiessä mietin, ettei paikka ole yhtään minua varten. Reissussa yllätyin kuitenkin positiivisesti ja sain heittäydyttyä sopivasti lomamoodiin. Nyt ajattelin lähteä johonkin uuteen turistikohteeseen toivottavasti yllättymään positiivisesti. Selkeästi alkaa joku vanhuus iskeä kun ajatus löhölomasta tuntuu mielettömän hyvältä ja juuri sellaiselta mitä tarvitaan tällä hetkellä.

Ollaan tehty niin monta kylmää matkaa viime aikoina, että alettiin kaipaamaan aurinkoa, kuumuutta ja sellaista lomaa isolla L:llä. Reissua missä voi tehdä jotain ja olla halutessaan tekemättä yhtään mitään. Aloitetaan molemmat loma juhannuksena ja suunniteltiin viikon pakomatkaa johonkin lomakohteeseen. Meillä on pyöritelty mielessä Madeiraa, Teneriffaa, Lanzarotea, Maltaa, Kyprosta ja Mallorcaa. Kohteeseen pitäisi päästä Finnairin suorilla lennoilla (suht lyhyt lento), tuskaisen kuuma ei saisi olla, aurinkoa, merta ja kivoja rantoja missä snorklailla.

Onko kukaan teistä lukijoista käynyt jossain yllä olevista tai onko heittää jotain ihan muuta saarta mihin lähteä turistilomalle? Mitä suosittelette ja miksi?

f70318946 THAILAND THAILAND THAILAND THAILAND THAILAND THAILAND THAILAND PB180796 THAILAND IMG_1426 THAILAND