USA:N UPEIN TELTTAPAIKKA

Miltä tuntuisi herätä teltasta näköalana Monument Valley koko komeudessaan? Valmistaa ruokaa illalla auringon laskiessa aavikolla? Ihailla aavikon upeinta tähtitaivasta? Uskallan väittää, että Monument Valleyssä sijaitseva leirintäalue on yksi eeppisimmistä Jenkeissä. Kyseessä on The View Campground  ja juuri tarkastetun hinnan mukaan yöpyminen maksaa neljältä yhteensä 20 dollaria, eli ei todellakaan paha. Paikalta löytyy myös suihku ja vessarakennus, mutta parasta on tietenkin tuo maisema. Lämpötilakaan ei syyskuussa ollut sietämätön vaan mukavasti sai yöllä nukuttua silkkipussin kanssa. Jätettiin yöksi Liisan kanssa teltan ovet kokonaan auki (sisäverkko tietenkin suljettuna) ja nukahdettiin tähtiä tuijotellen.

Varoituksen sanana täytyy mainita, että kyseessä on tosiaan aavikkoalue, joten täällä on käärmeitä, hämähäkkejä sekä skorpioneja! Teltta kannattaa siis pitää kiinni ja katsoa mihin astuu. Löysimme telttaa purkaessa pienen skorpionivauvan, joka oli tyytyväisenä varmaan viettänyt koko yönsä telttamme alla.

MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY MONUMENT VALLEY