KULLITETTU UUSIVUOSI

Vuosi vaihtui jo viikko sitten, mutta nyt siitä on vasta selvitty. No ei vaan, halusin vaan jakaa teille nämä mun koristelut näin vähän jälkijunassa. Oon vähän sellainen kaikki tai ei mitään tyyppi ja jos järjestän juhlat niin pitää olla teema, ruuat ja ohjelma viimeiseen asti hiottuna.

Venetsialaiset naamiaiset vedettiin täysissä tällingeissä klassisen musiikin tahdissa, ruokapuolen ollessa Italiaa ja sisustuksen jotain barokkihenkistä. Naamarit sai riisua vasta puolen yön jälkeen. Tein itse pieniä pitsoja, juustotikkuja, bruschettoja, suklaasta taiteilin kupit jäätelölle ja muutenkin kattaus oli lievästi sanottuna överi.

Tällä kertaa teemana oli kulta (ei suinkaan se mitä otsikko ehkä antaa ymmärtää) ja safkat oli sen mukaiset. Skumppalasit koristelin glitterillä, popparipurkit maalasin kultaiseksi ja juustokakkukin sai syötävästä glitteristä koristeet. Vuosi vaihtui oikein mukavasti kultaisissa tunnelmissa. Tykkään tälläisestä emännöinnistä ja kohupaljastuksena kerrottakoon, että mulla on tapana siivota aina heti kun vieraat lähtevät ja vasta sitten mennä nukkumaan.

Tämän myötä erittäin hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille ja kiitokset siitä, että olette mukana!

IMG_4379 IMG_4384 IMG_4408 IMG_4421 IMG_4419