VAUVAKUPLASSA

Täällä ollaan vauvakuplassa, joten blogi saa rauhassa odotella arkea jos siihen nyt koskaan raaskii palata. Paljon on pyörinyt mielessä ajatuksia elämästä, tästä blogista, tulevaisuudesta, monien asioiden merkityksestä ja kaikesta. Viimeiset pari viikkoa on kuin jostain elokuvasta, vaikea käsittää tätä edes omaksi elämäksi. Ihan älytön ajatus, että tämä pieni tyyppi täällä on meidän oma poika, se sama joka oli mahassa melkein koko vuoden. Meillä on todella nyt vauva josta olemme vastuussa, joku jolle olemme kaikki kaikessa. Ja vailla mitään kokemusta kaikki tuntuu niin luonnolliselta ja sujuvalta.

Synnytys ei mennytkään lainkaan kuin piti. Olin todella valmistautunut, mutta silti melkein kaikki pahimmat pelkoni kävivät toteen. Kaikeksi onneksi saatiin täydellinen terve poika tänne maailmaan ja nyt toivutaan vain itse henkisesti ja fyysisesti. Olen miettinyt kokemusta valtavasti ja käsitellyt sitä pala kerrallaan niin hyvässä kuin pahassakin. Yksi asia on ainakin varma, mikään ei tule enää olemaan absoluuttisen samalla tavalla kuin ennen. Vaikka kaikki ei muuttuisikaan niin sellainen pieni sävyero on kaikessa.

Vauva on tosiaan ihan mieletön, jotain niin ihmeellistä etten pysty sitä oikein käsittämään. Pieni ihminen joka on meitä molempia. Niin suloinen tyyppi, että sitä voi vain tuijotella tunnista toiseen. Tekisi mieli pitää vain sylissä eikä koskaan laskea pois. Antti on myös ollut täyttä kultaa, niin suuri tuki ja turva, nyt jo ihana rakastava isä. Tonikin on rauhoittunut ja vahtii tarkkaavaisena, että vauvalla on kaikki hyvin. Meidän ihana pieni perhe, jonka päivät ovat olleet lähinnä ihmettelyä, nukkumista ja pötköttelyä.

Ensimmäistä kertaa elämässä, minulla ei ole mitään suunnitelmia. Ei mitään käsitystä siitä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Enkä oikein edes ajattele koko asiaa, kun ajatukset ovat niin vahvasti tässä ja nyt. Kaikki päivät ovat ihan sekaisin, ei ole mitään käsitystä viikonpäivistä tai kellonajoista. Elämä vaan soljuu eteenpäin päivä kerrallaan ja se tuntuu juuri nyt aivan ihanalta.

Täällä siis kaikki hyvin ja varmasti palailen jossain kohtaa bloginkin pariin. Nyt kuitenkin aion nauttia ajattomasta olemisesta. 

IMG_9776.JPG
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset
 Processed with VSCO with m5 preset