VUODEN 2016 MATKAT

Tässä ne nyt olisivat kaikki tämän vuoden matkat. Kuten hyvin tiedätte niin Euroopan reissua en ole juurikaan saanut purettua vielä, puhumattakaan Chicagosta ja San Franciscosta. Tiedossa on niin paljon kivoja postauksia etten malttaisi itsekään odottaa. Tuntuu, että kuvia ja juttua on vaikka kuinka, mutta ei niin paljon aikaa niiden tänne laittamiseen kuin toivoisin. Hiljaa hyvä kuitenkin tulee ja ainakin on jotain odotettavaa.

Tämä on ollut ihan mieletön vuosi ja tuntuu siltä, että seuraavasta on tulossa vähintään yhtä huikea. Tänä vuonna kertyi 15000 kilometriä mittariin pakettiautolla, 71 reissupäivää, 15 maata ja varmaan 50 syötyä pizzaa. Vespalla taisin ajella reippaasti yli tuhat kilometriä ja pyöräiltyäkin tuli alkuvuodesta ihan kiitettävästi. 

Kuvia klikkaamalla pääsee aiheeseen liittyviin postauksiin. Vuoden kohokohtina ehdottomasti se, että ostimme reissupakun ja sillä tekemämme kuukauden Euroopan reissu. Lauttasaaressa on myös ollut ihanaa, siihen liittyen tulossa kuitenkin yllätyksiä myös lähiaikoina. Fiiliksiä ja muita kirjoittelin eilen kysymyspostauksen muodossa, jonka laitan esille heti kun vaan saan sen valmiiksi.

Missä sitä tänä vuonna on tullut oltua:

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2017. Ihanaa vuoden vaihdetta kaikille sinne ruudun toiselle puolle!