PHOTOGRAPHY / TRAVEL BLOG

Tämä matkablogi syntyi, kun rupesin toteuttamaan matkahaaveitani ulkomailla ja kotimaassa. Tavoitteena on löytää itselle uusia ja kiinnostavia paikkoja sekä jakaa niitä myös muille. Haluan näyttää mitä kaikkea ihmeellistä maailmasta löytyy  ja antaa käytännön vinkkejä omien unelmien toteuttamiseen.

 

MATKABLOGI

Blogissa kirjoittelen kaikkea, mutta pääpaino on matkailussa. Jaan täällä matkoja kaupunkeihin ja luonnonpuistoihin, lempipaikkojani, vinkkejä pakkaukseen sekä suunnitteluun. Visuaalinen matka on paras matka, ilmainen ja toivottavasti myös inspiroiva. 

TRAVEL

Käytyjä maita on omalla listalla 34 kpl + 16 Jenkkien osavaltiota. Täältä blogista löytyy juttuja 22 eri maasta ja lisää reissutarinoita tulee säännöllisesti. Nämä kaikki on listattuna omalla sivullaan, jotta sinun olisi helppo löytää itseäsi kiinnostavat kohteet. 

ROAD TRIP

Täältä löydät vinkkejä autoreissujen suunnitteluun sekä toteutukseen budjetteineen ja reitteineen. Inspiraatiota kymmenistä toteutetuista reissuista.

OUTDOOR

Näistä osioista löydät vinkkejä pakkaamisen, aktiviteetteihin, minne kannattaa lähteä retkelle ja tähtikuvauksen abc:n.

LIFE

Täällä käydään läpi elettyä elämää, arjesta nauttimista ja niitä parhaita paloja reissujen väliltä. Matkojen tarkoitus on rikastuttaa hyvää elämää.