P1170844.jpg

Olen kuvannut niin kauan kuin muistan. Jo pienenä leikin ottavani kuvia vanhalla filmikameralla. Kuvien kautta itselleni on tärkeää jakaa niitä tunteita ja fiiliksiä mitä itse kuvaa ottaessa tunnen. 

Matkakuvillani haluan viedä ihmiset paikkoihin joissa he joko eivät ole käyneet tai eivät pysty käymään syystä tai toisesta. Haluan tuoda maailman kaikille. 

Tänne sivulle olen koonnut muutamia pääteemoja outdoor, travel ja life. Näihin olen valikoitunut muutamia suosikkikuviani. 

Etsitkö kuvaajaa? Ota yhteyttä.


OUTDOOR

Kuvaan paljon retkeilyä, kansallispuistoja ja luontoa. Liikun paljon luonnossa ja luonnollisesti tulee taltioitua mitä ihmeellisempiä kokemuksia noilta retkiltä. Luonto ja siellä koetut hetket ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta ja kuvilla yritän tuoda saman kokemuksen myös kuvien katselijalle.

TRAVEL

Matkakuvauksen myötä tämä blogikin muotoutui nykyiselleen. Valokuvaus on ollut aina iso osa reissujani ja myös vaikuttanut monen matkakohteen valintaan. Olen matkustanut paljon vain siksi, että haluan nähdä jonkun tietyn kuvan paikan omin silmin. Matkakuviani onkin julkaistu erinäisissä lehdissä kaikista eniten ja melkein kaikki lempikuvani ovat joltain matkalta.

LIFE

Matkojen ja retkeilyn ohella itselleni on tärkeää ikuistaa myös tavallista arkea, oikeaa elämää ja niitä arvokkaita hetkiä ihan jokaisen päivittäisestä elämästä. Tämän myötä olen päätynyt kuvaamaan muutamia potretteja, häitä, urheilua ja ihan sitä omaa arkea. Näissä minulle tärkeintä on hyvä fiilis ja tilanteen tunnelman välittyminen valokuviksi.