OUTDOOR

Kuvaan paljon retkeilyä, kansallispuistoja ja luontoa. Liikun paljon luonnossa ja luonnollisesti tulee taltioitua mitä ihmeellisempiä kokemuksia noilta retkiltä. Luonto ja siellä koetut hetket ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta ja kuvilla yritän tuoda saman kokemuksen myös kuvien katselijalle.

TRAVEL

Matkakuvauksen myötä tämä blogikin muotoutui nykyiselleen. Valokuvaus on ollut aina iso osa reissujani ja myös vaikuttanut monen matkakohteen valintaan. Olen matkustanut paljon vain siksi, että haluan nähdä jonkun tietyn kuvan paikan omin silmin. Matkakuviani onkin julkaistu erinäisissä lehdissä kaikista eniten ja melkein kaikki lempikuvani ovat joltain matkalta.

LIFE

Matkojen ja retkeilyn ohella itselleni on tärkeää ikuistaa myös tavallista arkea, oikeaa elämää ja niitä arvokkaita hetkiä ihan jokaisen päivittäisestä elämästä. Tämän myötä olen päätynyt kuvaamaan muutamia potretteja, häitä, urheilua ja ihan sitä omaa arkea. Näissä minulle tärkeintä on hyvä fiilis ja tilanteen tunnelman välittyminen valokuviksi.

About

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Mauris id fermentum nulla.

Aliquam bibendum, turpis eu mattis iaculis, ex lorem mollis sem, ut sollicitudin risus orci quis tellus. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget risus diam.