REISSUVINKKEJÄ

Mistä kannattaa alkaa suunnittelemaan reissua? Kaipaatko vinkkejä yksin matkustamiseen? Pakkaaminen ei onnistu? Listaan tänne vinkkejä reissaamiseen liittyen.

 
pakkauslista kaikelle

PAKKAUSLISTA KAIKELLE

Pakkaaminen on paljon helpompaa kun kaikki tarvittava löytyy listalta. Vuosia olen käyttänyt samanlaista listaa lähdin sitten kaupunkilomalle tai retkeilemään ja nyt päätin jakaa blogiinkin pakkauslistan kaikelle, josta listoja yhdistelemällä saa kasattua mieleisensä. Täältä pakkauslista kaikelle.

 

reissusuunnitelun abc

REISSUSUUNNITTELUN ABC

Reissujen suunnittelu on lempipuuhaani. Suunnittelu vaatii kuitenkin paljon yksityiskohtien huomioimista ja ideoita, joten päätin kasata omat vinkkini reissujen suunnitteluun yhteen postaukseen. Lue vinkit reissujen suunniteluun.

YKSIN NEW YORKIIN

Yksin matkustamisessa on oma hohtonsa sekä haasteensa. Kasasin omat vinkkini Nykin reissulta. Lue miten pärjäät yksin New Yorkissa.

 

ROAD TRIP USA:SSA

Koostetut vinkit USA:ssa road trippailuun ja esimerkit kolmesta reissusta kustannuksineen. Lue vinkit Road Trip USA:ssa.

BUDJETILLA NEW YORKIIN

New Yorkissa saa palamaan rahaa vaikka ja kuinka, mutta kuinka sinne tehdään reissu pienemmällä budjetilla? Lue säästövinkit New Yorkiin.