Elämäni ensimmäiset muistot ovat pakettiautomatkalta halki Euroopan kun olin alta viiden vanha. Liekö tämä syynä siihen, että road tripit ovat hyvin vahvasti määritelleet kaikkien omien reissujeni teeman. Olen tänne sivulle koostanut esimerkkejä reissuista budjetteineen ja suunnitelmineen. Täältä löydät vinkkejä pakkaamiseen, suunnitteluun sekä oman reissun toteutukseen. Jos taas haaveilet omasta reissuautosta niin ei hätää siihenkin löydät vinkkejä täältä. 

USA ROAD TRIPIT

Haaveiletko autoreissusta Amerikassa? Kiinnostaako länsirannikko? Mitä maksaa? Miten kauan? Moni haaveilee legendaarisesta autoreissusta halki Amerikan ja yhä useammat uskaltautuvat toteuttamaan unelmiaan. Itse olen onnekkaana päässyt tekemään jo kolme reissua autolla pitkin länsirannikkoa.

MATKAILUAUTOLLA NORJAAN

Matkailuauto käytössä tai muuten vaan Norja kiinnostaa? Täältä vuoria ja vuonoja.

KUUKAUDEN ROAD TRIP

 

EUROOPASSA

Kuukausi Euroopassa, 8000 kilometriä, 12 maata ja yksi reissupaku.

Isompien reissujen lisäksi on tullut tehtyä useita lyhyempiä matkoja viikonloppuisin, kaveriporukalla, koiran kanssa niin Suomessa kuin maailmallakin. Lyhyitä reissuja on helppo lisätä osaksi pidempiä matkoja ja autoilu on helppo tapa käydä tutkimassa uusia paikkoja. 

KESÄREISSU DOLOMIITEILLE

SAARISTON RENGASREITTI

VIIKONLOPPU BALTIASSA

SKOTLANTI

VIIKONLOPPU SKOTLANNISSA

Road tripit eivät ole pelkkää ajamista vaan isossa osassa on myös pakkaaminen, suunnittelu ja reitin miettiminen. Tässä muutamia postauksia siitä miten olemme itse toimineet omien reissujen kohdalla, Näistä toivottavasti on hyötyä seuraavaa autoreissua suunnitellessa. 

ROAD TRIP TALVELLA

PAKKAUSLISTA KAIKELLE

AUTON RETKIKEITTIÖN VARUSTEET

SUUNNITTELUN ABC

REISSUPAKU

Keväällä 2016 ostimme reissupakun, kaikki reissupakuun liittyvät vinkit, reissut ja muut löytyvät täältä. Yksi elämämme parhaista ostoksista.