SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Miten suunnitellaan täydellinen road trip, miten onnistut auton vuokrauksessa, mitä pakata autoreissulle, mitä kannattaa ottaa huomioon talvella autoillessa jne.

 

REISSUJEN SUUNNITTELUN ABC

Millaisia asioita otan huomioon reissuja suunnitellessa? Mitkä asiat helpottavat suunnittelua? Tässä reissujen suunnittelun ABC, josta löytyy lista asioita mitkä on hyvä miettiä läpi matkaa suunnitellessa. Lue lisää.

ROAD TRIP TALVELLA

Autoilu kesäisin on suhteellisen helppoa kunhan mukana on tarpeeksi vettä, snäksejä ja muutamia perustarvikkeita. Tilanne on täysin toinen kun puhutaan talviautoilusta. Mitä silloin pitää ottaa huomioon ja mihin varautua? Lue lisää.

PAKKAUSLISTA KAIKELLE

Reissuja on monenlaisia, mutta käytän itse lähes aina yhtä pakkauslistaa kaikelle. Saman listan koostin tänne blogiin helpottamaan muidenkin elämää. Poimi listasta tarvittavat osiot äläkä stressaa enää pakkausta. Pakkauslista.

ROAD TRIP USA:SSA HYVÄ TIETÄÄ

Kootut vinkit autoiluun USA:ssa. Mitä on hyvä tietää ennen reissua ja yleisesti autoilusta Amerikan ihmeiden parissa kansallispuistoissa ja kaupungeissa. Lue lisää.

ROAD TRIP DOKUMENTIT

Mitä lippusia ja lappusia tarvitaan autolla reissatessa vuokra-autolla tai omalla kulkiessa. Mitkä dokumentit ovat pakollisia ja mitkä olisi hyvä olla muuten vaan. Lue lisää.